22 Eylül 2015 Salı

Genç Yeteneklerimiz Hollanda'da

Motor sporlarının üç genç yeteneği Deniz Öncü, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu bu hafta sonu Hollanda'da Moriwaki Kupası’nda yarışacak.




Türkiye’de motosiklet branşında birçok başarıya imza atan 13 yaşındaki genç yetenekler Deniz Öncü, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu 26-27 Eylül tarihleri arasında Moriwaki 250 Junior Kupası’na katılacak. Zandvoort Park Pistinde (4,307 mt) yapılacak Moriwaki 250 Junior Kupası Hollanda Şampiyonası ile birlikte koşulacak. Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu, Avrupa Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu'nun ardından üç genç milli sporcuyu Hollanda'da yarıştırarak tecrübe kazanmalarını sağlayacak. 


26 Eylül Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanları yapılacak ve 27 Eylül Pazar günü ise 12 turluk iki yarış Zandvoort pistinde start alacak. Kupanın 14 ve 15. ayaklarında Türkiye, Hollanda, Almanya, Finlandiya, Brezilya, İspanya, Macaristan, Belçika, İngiltere’den gelen yarışçılar mücadele edecek. Red Bull Rookies Cup ve Avrupa Gençler Kupası’nın kapısını aralayan kupada sporcular 4 zamanlı özel olarak hazırlanan Honda 250 CRF motosiklet ile piste çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder