28 Eylül 2015 Pazartesi

Kargo'da Scooter Devrimi TRIPL

Danimarka şirketi Trefor değişen kargo ihtiyaçları için geliştirdiği bu elektrikli scooter ile yollarda yeni bir devrimin habercisi oluyor.
100 km mesafeye ulaşabilen bu scooter 4kw gücünde ve 190 nm torka sahip.
Tripl, saatte 45 km hıza ulaşabiliyor.







ÖZELLİKLER

3 tekerlekte disk fren bulunan scooter, baterisiz 221 kg ağırlığa sahip.
Uzunluğu 2413 mm
Genişliği 1267 mm
ve yüksekliği 1170 mm olan bu ilginç scooterın en önemli özelliği ön tarafta bulunan ihtiyaca göre yapılandırılabilir kargo taşıma bölgesi. 750 litre hacme ve 200kg taşıma kapasitesine sahip olan bu bölüm istege göre ısıtıcı veya soğutucu olarak hazırlanabiliyor.
Yani artık pizzalarınız sıcak sıcak, içecekleriniz ise buz gibi evinize ve işyerinize teslim edilebilecek.


SÜRÜCÜ KONFORU

Öndeki iki tekerlek ve arka teker arasındaki mesafe çok ince hesaplarla oluşturulmus olan Tripl scooter McPherson süspansiyonları sayesinde tüm hızlarda ve yüklüyken bile kararlı ve stabil bir sürüş sağlar.
Gösterge panelinde hız, km, pil seviyesi ve sinyal ışıkları bulunan Tripl, önde 17, arkada ise 13 inc tekerlekleri ile scooterlara özgü küçük lastik sorunlarını yok etmeyi başarmıs görünüyor.



KOLAY YÖNETİM VE YÖNLENDİRME
Yüksek yük taşıma kapasitesine rağmen küçük hacmi ve manevra yetenegi sayesinde şehiriçinde kamyon ve kamyonetlerin erişemedigi yollar için büyük kolaylık sağlayan tripl, manevra kabiliyetini yükselten bir de geri vitese sahip.


İSTEĞE BAĞLI OPSİYONLAR
Tripl scooteriniz için farkli opsiyonlar ve aksesuarlar da mevcut. İstediğiniz gibi dekorasyonunu yapabileceginiz kargo bölümü, Gps ve ya telefon tutucu, sicak ve ya soğuk yük modülü ve hizli şarj cihazi şimdilik sunulan opsiyonlar arasinda.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder